Reviews

Hieronder vindt u reviews die achter zijn gelaten door onze klanten. Voor nog meer reviews kunt u terecht op onze FaceBook pagina


 

Perfecte wielen

★★★★★
5 5 1
Na 21000 km toch toe aan een nieuw wielset. Zeker weer bij Zoran. Prima wielen, met goed advies en de nieuwe website ziet er heel goed uit.

Dik in orde!

★★★★☆
4 5 1
Wielen gekocht voor de MTB. Shimano XT naven met Mach1 velgen. Zeer goede en sterke wielen, nooit problemen mee gehad. Prijs was ook dik in orde! Deze zaak is een aanrader voor iedereen die handgespaakte (race/mtb) wielen wil. Absoluut betrouwbaar.

Ideale set wielen

★★★★★
5 5 1
'Via de goede verhalen van een fietsvriend kwam ik op de site van Zoran en ik was in eerste instantie niet onder de indruk. Maar gezien de verhalen om mij heen heb ik Zoran per mail benaderd voor het maken van een setje wielen. In het tijdperk van 'hoe lichter, hoe beter' was ik juist op zoek naar een ouderwets stevig setje wedstrijdwielen, omdat ik vaak spaakbreuken had bij mijn dure 'confectiewielen' Ik had mijn vraag via de mail bij Zoran neergelegd en vervolgns kreeg ik van Zoran advies waar ik duizelig van werd, zo veel kennis als die man heeft, ongelooflijk! Na wat mailtjes heen en weer heb ik voor mij het ideale setje samengesteld en mij verder maar overgegeven aan de kennis van Zoran. Het werden DT swiss RR 1.1 velgen met Miche Primato Syntesi naven. Het verhaal over de spaken, nippels en de manier van spaken, zal ik even achterwege laten. Ik rij nu een jaar op mijn wielen en heb er al flink mee gekoerst, geklommen en afgedaald. En tot nu toe heb ik totaal geen klachten, zelfs zeer tevreden! Ook de prijsstelling wil ik nog even noemen, want die is ontzettend goed. Ik heb bij meerdere leveranciers gekeken en nergens kon het voor die prijs en snelheid geleverd worden. Nog even sparen en dan wil ik voor de zomer nog een set kopen, uiteraard weer bij Zoran!'

Tevreden

★★★☆☆
3 5 1
heb nu zo'n 8000 km met mijn wieltjes ( Mavic CXP 33 met ultegra naven) en die lopen nog altijd prima, zoals nieuw ook de snelle afhandeling, ik ben een tevreden klant.

Bedankt Zoran

★★★★★
5 5 1
Zo`n 5 jaar geleden een CXP33 achterwiel 36 spaaks laten maken bij jou. Heb er alleen een keer ringetjes op de spaakkoppen laten zetten tegen het breken. Na vele kilometers is het wiel nog steeds geen klachten ( 0ngeveer 12000 km). Het is een prima velg en geniet er nog wekelijks van.

 

Laat een review achter


Name
Email
Review Title
Rating
Review Content